aformoloimenos

Μαύρη να μείνει για ψήφος! | 15 Δεκεμβρίου, 2011

Λοιπόν, έχουμε και λέμε…

Μιαν καλή πρωίαν σαν έπιννε ο Choco Prince το γαλούι τους στες Αθήναις, αθυμήθηκε ότι θέλει να γίνει Δήμαρχος Λευκωσίας. Έκλεισε μια θέση business class στο επόμενο παμπόρι τζαι εκατέβηκε στο Πριγκηπάτο μας (όσο μας αφήκαν οι μαστόροι του τζύρη του δηλαδή…). Έβαλεν τον ο shωφέρης του μες στο λίμο τζαι έδοκε του ένα γυρό της πόξω που τον Άγιο Αντρέα Λευκωσίας, να γνωρίσει τζαι η αυτού μεγαλειότης τη Χώρα. Εν νομίζω βέβαια να άντεξε να τα δει ούλλα, γιατί αν έρεσσεν που το round about του Bata τζαι διαν του η σκατίλλα που το αποχετευτικό της Μια Μηλιάς, ήταν να κλείσει ολόιsha σουίττα σε κανένα πανεπιστημιακό νοσοκομείο στο Boston.

Τωρά το γιατί θέλει να γίνει δήμαρχος ακόμα έννεν σίουρο. Ή που εν να είπε ριάλλια (χαζίρικα) έχω, δύναμην έχω, εν κάμνω τζαι εγώ το show μου ή που εν να μυρίστηκε ψόφκιο (κοντράτα του Δήμου τζαι λοιπα κονδύλια) τζαι είπε να βάλει αλλό κανένα μηδενικό στο λοαρκασμό των Λεβέντιων. Ετηλεφώνησε του έτερου Λεβεντοαπόγονου τζαι το θέμα επίεν αμέσως προς εξέταση στα ανώτατα όργανα του επίσημου κόμματος της Δημοκρατίας. Οι κρατικοδίαιτοι τζει μέσα προφανώς τζαι εν να εσυγκόψαν ότι εν τραβά το μωρό, αλλά ας όψεται το χρήμα τζαι οι σταυροί του Νικολάκη. Κάπου δαμέ μπαίνει μες στο παιχνίδι τζαι το έντιμο κόμμα της περήφανης Δεξιάς. Tο οποίο τους τελευταίους μήνες που τη στιγμή που φαίνεται διατεθιμένο ακόμα τζαι να κρούσει τον τόπο για να κάτσει ο Νίκαρος στο θρόνο, εν θα κόλωνε στο Δημαρχείο. Με φόντο έτσι τις προεδρικές του 2013, καλοπιάννει σε προσωπικό επίπεδο το Δούρειον Ίππο του Φούλλη μες το ΔΗΚΟ για μελλοντική εύνοια, ξεκινά μια πολιτική συμμαχία με τους ρυθμιστές της μάχης στον πιο σημαντικό Δήμο του τόπου, με στόχο μιαν πρώτη νίκη ουσίας, αλλά τζαι γοήτρου απέναντι στην Αριστερά. Τζαι επειδή το (αστικόν) αίμα νερό δε γίνεται, εφκήκαν πάνω στο άρμα τους που τα δεξιά τζαι οι Κουτσοσυλλούριες, επιάν τζαι την ευchή του Τόμμη Β’, τζαι το γλυκόν έδεσε.

Έχουμε λοιπόν έναν παντελώς άσχετον με το αντικείμενο υποψήφιο, που τον στηρίζει μια τρελλοπαρέα για καθαρά μικροπολιτικούς λόγους, τζαι χωρίς να ληφθούν υπόψη καθόλου κριτήρια που αφορούν τις ανάγκες της τοπικής αυτοδιοίκησης. Σε τούντο συνοθύλευμα χωρούν όλα τα καλά παιδιά. Το κατεστημένο του 60, οι ερμαφρόδιτοι εραστές της εξουσίας, η συντηρητική δεξιά, οι νεοφιλελεύθεροι «ευρωπαιστές», οι μεγαλοαστοί τζαι τα chιράκκια τους, οι φασίστες τζαι ο καλός μας Αρχιεπίσκοπος. Αν λάβουμεν δε υπόψη ότι η ανθυποψήφιος έννεν άτομο της ευρύτερης Κεντροαριστεράς , αλλά προέρχετα που τον πυρήνα του Κόμματος οι συμβολισμοί δαμέ γιγαντώνουν.

Εν ξεκάθαρο ότι πρέπει να τους μαυρίσουμε πανηγυρικά.

Που την άλλη, όσοι ζούμε τζαι κυρίως όσοι εμεγαλώσαμε στο Δήμο, αν αφήκουμε τα απολιτίκ ή αναρχοχαρούμενα μας κόμπλεξ, μπορούμεν εύκολα να κρίνουμε ότι η Μαυρού συγκριτικά τζαι τηρουμένων των αναλογιών εδούλεψε.

Οπόταν ας τους Μαυρίσουμε τζαι δημιουργικά…

ΥΓ. Σε ερώτηση ακροατή του Άστρα στον λεβέντη μας αν ηξέρει πόσο μακρυά εν ο Άγιος Αντρέας που το Καιμακλί, η απάντηση του ήταν ότι προφανώς εν εμέτρησε ποττέ την απόσταση, αλλά γενικά ξέρει που ππέφτει γιατί άνοιξεν εκλογικό κέντρο στην Παλουρκώτισσα που εν δίπλα…  

Το τραούδιν του post.


Αναρτήθηκε στις ΠΟΛΙΤΙΚΗ

3 Σχόλια »

 1. Απολαυστικότατον γιατί εν πολλά αληθινόν! Εύγε! 🙂

  Σχόλιο από Αντζιελοσιασμένη Μάγισσα — 16 Δεκεμβρίου, 2011 @ 08:32

  • Η προοπτική όμως να εκλεγεί εν τρομακτική. Γενικά σαν ένδειξη πολιτικής σκέψης του εκλογικού σώματος, αλλά και ειδικά σε μια πολυπολιτισμική πόλη με τόσους μετανάστες.

   Σχόλιο από aformoloimenos — 16 Δεκεμβρίου, 2011 @ 08:46

 2. Ακριβώς επειδή έσιει πολλούς μετανάστες – κάποιοι που τούτος πολιτογραφημένοι – οι οποίοι εν ετύχαν κανενός σεβασμού, τούτον αυξάνει τες πιθανότητες να μεν ηβκεί.

  Τούτον που λαλείς όμως, ευσταθεί πολλά δυστυχώς. Εν τρομακτική η προοπτική! Τζιει όντως τούτον λαλεί πολλά για την πολιτική (ή μη) σκέψη του εκλογικού σώματος, αλλά τζιαι για την πολιτικήν ωριμότηταν τζιαι καθημερινήν πιλέ αξιολόγησην των όσων γίνουνται γυρώ μας. Δυστυχώς, όμως, η επιστήμη εν έφτασεν ακόμα στην μεταμόσχευσην εγκεφάλων! Αλλά τζι’ άμαν φτάσεις τα ρομπότ τι να τα κάμεις;!

  Σχόλιο από Αντζιελοσιασμένη Μάγισσα — 17 Δεκεμβρίου, 2011 @ 22:33


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

  ΠΡΟΦΙΛ

  Mισός γάρος Μεσαρκάτης τζαι μισός Σκουλλοπάφιτος, γέννημα θρέμμα Παλλουρκώτισσας, Κυπραίος με το Μ κεφαλαίο, Ομονοιάτης που τη κουρία ως τα νύσια, πρώην (νυν και αεί;) Ακελικός που πιστεύκει ότι κάποτε το Κόμμα εν να σάσει, φτανόκαρτος (σχεδόν κλαμούρης), παλλιώνω ούλλη μέρα με τα σίερα τζαι γυρεύκω αφορμάες...

Αρέσει σε %d bloggers: