aformoloimenos

6+1 μπαρουτοκαπνισμένοι λόγοι… | 15 Ιουλίου, 2011

Τζαι όμως εδιαψεύστηκα πανηγυρικά. Ο Κυπραίος μπορεί να σηκωθεί που το καναπέ του, χωρίς να πρέπει πρώτα να του πειράξουν τη πούγκα του. Εξύπνησε, εσηκώστηκε τζαι απαιτά το αυτονόητο. Δικαιοσύνη. Τζαι τούτη η δικαιοσύνη σε κάθε περίπτωση πάει shερκές με τη παραίτηση της κυβέρνησης. Τζαι εννεν θέμα μόνο να φύουν οι φταίχτες ή οι ανίκανοι. Ούτως ή άλλως ούλλοι στο ίδιο καζάνι βράζουν (η Επιτροπή Άμυνας που ήταν). Ο στρατός τα τελευταία χρόνια τζαι ανεξάρτητα με το ποιος κυβερνά, εν η αποθέωση της επιπολαιότητας. Μόνο συγκυρία εν ότι εν έγινε κάτι τόσο σοβαρό το προηγούμενο διάστημα. Η παραίτηση έτσι του προέδρου της Δημοκρατίας (τζαι οί ου Δημήτρη Χριστόφια προσωπικά) εν να αποτρέψει τα shειρόττερα. Τζαι πρέπει να γίνει:

1. Γιατί φταίει.                                                           Μπορεί να βρέθηκε μπροστά που βασανιστικά διλήμματα τζαι κάτω που διπλωματικές – ψυχολογικές πιέσεις να πήρε την απόφαση που θα έπερνε ο όποισδήποτε στη θέση του. Τζαι μεν μου πείτε ότι αν ήταν άλλος θα χαλούσε χατήρι του θείου Sam ή θα έπαιζε πελλό στα παιχνίθκια των Αραπάων (ακτοπλοική σύνδεση Λατάκειας – Τζερύνειας). Αλλά επεράσαν 2.5 χρόνια που τότε. Σίουρα εν γίνεται να ξέρει για ούλλα τη στιγμή που βουρά για τζείνο το γαμημένο το Κυπριακό τζαι ούτε πυροτεχνουργός ένει. Εν γι’ αυτό όμως που έshει συμβούλους, υπουργούς τζαι τεχνοκράτες που τους πλερώνουμε με έναν αμαξούι λίρες, τους οποίους τζείνος εδιόρισε.

2. Γιατί πρέπει.                                                           Η γενέκα του Καίσαρα εν πρέπει μόνο να είναι τίμια, αλλά τζαι να φαίνεται. Τζαι στην απίθανη περίπτωση που αποδειχτεί ότι εν έshει ευθύνες (πράμα αδιανόητο), το προφανές για το κόσμο εν να εξακολουθεί να είναι ότι έκαμε τα σκατά. Εν θα υπάρχει καμιά εμπιστοσύνη πλέον τζαι τα πράματα μόνο shιρόττερα μπορούν να γίνουν. Τζαι στο κάτω κάτω, εν τζαι τούτο το ευλοιμένο το αίσθημα δικαίου που πρέπει κάποιος κάποτε να του ικανοποιήσει.

3. Για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.                                Η κοινωνία βράζει τζαι απαιτά να ππέσει η ππάλα. Τούτος ο ξεσηκωμός ενώ θα μπορούσε να ήταν πόλλα αισιόδοξος, όπως κάθε λαική αυθόρμητη κινητοποίηση, εμένα φοιchάζει με. Το show που κάμνει στις κινητοποιήσεις της Λευκωσίας το ΕΛΑΜ τζαι η αποδοχή – επικρότηση μεγάλης μάζας του κόσμου απλά τρομάζουν. Ακούεται μοιρολατρικό, αλλά σε τούντη φάση τουλάχιστον, το θυμό τζαι το συκκίρτισμα του κόσμου καρπώνουνταί τον σε μεγάλο βαθμό τα άκρα, τζαι κυρίως η ακροδεξιά. Τζαι δαμέ έshει δίκαιο ο Συντρόφκιας, το καμένο προεδρικό (τουλάχιστο που τούντους μαλάκες) όπως τζαι να το κάμουμε παραπέμπει σε άλλες καταστάσεις…

4. Να κοπεί η φόρα που τους λαικιστές.                       Το γιέμα των 13 ακόμα κρούζει τζαι οι δικοί μας οι Καρακιόζηες πολιτικοί ακκάνουν που τη σάρκα του εκλογικού σώματος σαν τους γύπες που εφκήκαν που νηστεία. Το κακό έδοκε την αφορμή που επερίμενε ο κάθε πονεμένος να φκάλει ούλλο του το πολιτικό κόμπλεξ. Τζαι το τραγικό εν ότι εν μπορεί να τους πει κανένας τίποτε τωρά, αφού εν δικαιωμένοι. Ως τζαι ο Σωτήρης ο Σαμψών (ο γιος του Νίκου!) αλωνίζει τα κανάλια τζαι με ύφος «γαμώ τζαι σπέρνω» απαιτά εξηγήσεις. By the way, είδες καθόλου το ημερολόγιο σήμερα;

5.  Μπας τζαι ξεκινήσει παραγωγικός διάλογος.             Επεράσαν τρεις μέρες τζαι εν πιστεύκουμε σε τούτα που ακούμε. Που τη μια η αντιπολίτευση φαίνεται ότι το μόνο πράμα που τη κόφτει είναι να παραιτηθεί η κυβέρνηση (για να έρτει το γυρί της), τζαι που την άλλη το ΑΚΕΛ παίζει μιαν ατσούμπαλη άμυνα με αοριστολογίες τζαι μάshεται να φκάλει αντεπιθέσεις με αναφορές στην ΕΟΚΑ Β τζαι το πραξικόπημα! Τουλάχιστον άμαν αποδοθούν οι περιβόητες πολιτικές ευθύνες, εν να σταματήσουν να το πιππιλλούν τζαι θα υπάρξει έστω τζαι μια πιθανότητα παραπάνω οι πολιτικοί μας να συζητούν αντί να λάσσουν.

6. Για να δημιουργηθεί προηγούμενο.                           Τούτο που λαλούμε ευθιξία εν να πάρει επιτέλους υπόσταση τζαι θα καταλάβουμε τζαι εμείς οι αμπάλατοι τι σημαίνει. Ο ρομαντισμός μου με κάμνει να πιστεύκω ότι αν παραιτηθεί κοτζάμου πούρεκκος τωρά, εν να μπει έναν αγγούρι μες το κώλο ούλλων που θα έχουν κάποιο αξίωμα στο μέλλον. Εν να πρέπει να εν τέλλια ξεδόντας ο επόμενος που θα του φυτέψουμε μασέλλα τζαι εν θα παραιτηθεί.

6+1. Εν τζαι θέμα (μικρο)πολιτικής.                            Ακούεται προκλητικό για πολλούς, αλλά εξακολουθώ να πιστεύκω ότι ο Γριστόφκιας με ούλλα του τα αίπια ως τη Κυριακή που πέρασε ήταν ο μοναδικός πολιτικός αρχηγός που εδικαιούταν να μας δει μες τα μάθκια. Ας αφήκει το γινάτι το Δικωμίτικο τζαι να σώσει ότι έμεινε που την υστεροφημία του. Τζαι για να γινώ ακόμα πιο κάφρος, καλώς ή κακώς η Αριστερά σε τούντο τόπο σημαίνει ΑΚΕΛ. Όσο ξεπουλημένο τζαι μικροαστικό κόμμα τζαι αν το εκαταντήσαν, σίουρα έχουν κάτι καλλύττερο να πουν τζαι να κάμουν παρά οι υπόλοιποι. Εκαταφέραν για άλλη μια φορά να φέρουν το κόμμα ουραγό των εξελίξεων τζαι εν να πρέπει σε βάθος χρόνου να έβρουν τα μούτρα να επανέλθουν.

Τζαι για να προλάβω κάποιους. Ο πρόεδρος εν πρέπει να παραιτήσει τωρά. Κατ΄ αρχάς τούτο θα εσήμαινε ευθυνοφοβία. Οφείλει τζαι πρέπει να αντιμετωπίσει την κατάσταση. Να κάτσει να τραβήσει το σκόρσο της κάθαρσης τζαι της ανοικοδόμησης τζαι να μεν τα φορτώσει αλλού. Δεύτερο, θα ήταν μια μεγάλη νίκη των καιροσκόπων πολιτικάντιδων τζαι εν πρέπει να τους κάμει τη χάρη τωρά. Τζαι τρίτον, μόνο χάος θα προκείψει αν μείνει ο τόπος ακυβέρνητος τωρά. Είτε διαφωνείς με τη κυβέρνηση λόγω φρονήματος – κόμματος κτλ, είτε είσαι αναρχικός τζαι διαφωνείς γενικά με το μοντέλλο εξουσίας, τούνη έννεν ώρα να αποσταθεροποιηθεί ακόμα παραπάνω η κοινωνία.

Ο Χριστόφκιας πρέπει να αναλάβει που τα τωρά ούλλες τις πολιτικές ευθύνες ανεξάρτητα που το πόρισμα, να κάτσει ακόμα 2-3 μήνες όσον πάρει η διαδικασία της έρευνας τζαι μετά να παει στο καλό…

Το τραούδιν του post.


Αναρτήθηκε στις ΠΟΛΙΤΙΚΗ

11 Σχόλια »

 1. Πρέπει μια φορά να αντιδράσει πριν να έρτει να τον έβρει η αντίδραση του κόσμου. Το 2004 επεριμέναμε κάτι καλύτερο που το ΟΧΙ για να τσιμεντόσουμε το ΝΑΙ. Εσιεσε ο κώλος μας να πουμε ΝΑΙ.
  Τωρά τι περιμένει; Να του πει κάποιος ότι έσιει ευθύνες; Να εξετάσουμε και τα δκυο σενάρια.
  1ο σενάριο: βκαίνει το πόρισμα και έσιει πολιτικές ευθύνες και παραιτείται.Θα βκει ο κάθε αππάλατος να να δικαιώνετε τζαι να κάμνει παναίριν!
  2ο σενάριο: κούππα άπανη. Τι γίνεται: Πάλε να βκαινουν Κουλιας και friends να παουρίζουν!

  Μια φορά να προλάβουν τις εξελείξεις. Ομορφα τζαι ωραία κάμνει ανασχηματισμό και κάμνει νέο διάγγελμα να πει ότι τωρά έμεινα για τα επείγοντα: Κυπριακό, οικονομία και αντιμετώπιση της κατάστασης. Μέσα σε χρονικό διάστημα 3- 6 μηνών, θα πάμε σε εκλογές ή κυβέρνηση εθνικής ενότητας. Να βκει τζαι να πει: «Δε θα περιμένω το πόρισμα να μου υποδείξει πολιτικές ευθύνες. Είμαι ο επικεφαλής της πολιτικής ζωής του τόπου, έμεινα για να βοηθήσουμε να ομαλοποιηθεί η κατάσταση. Οι εξελείξεις και τα γεγονότα έχουν τροχιοδρομηθεί. Η παραίτηση του προέδρου της δημοκρατίας θέλω να γινεί δεκτή από τις οικογένειες των θυμάτων και από την κοινωνία. Η πολιτική ζωή του τόπου καταστράφηκε και χρειάζεται ανοικοδόμηση.»

  Σχόλιο από marios — 16 Ιουλίου, 2011 @ 10:18

 2. Δυστυχώς τούτη η ιστορία ήρτεν γάντι σε πολλούς που εγυρεύκαν πάτημαν εδώ και καιρό…

  Παρακολουθώ σιωπηρά το πώς η κρίση ταυτότητας της νέας γενιάς εκφράζεται σε εθνικισμό και ρατσισμό απείρου μεγέθους…

  Τελικά τα «Δεν ξεχνώ» που εδιδαχτήκαμεν απέφεραν πλούσιους καρπούς.

  Σχόλιο από Ζoe — 18 Ιουλίου, 2011 @ 00:17

  • Φαίνεται αγαπητή μου ότι αναγιώνουμε το αυκό της κουφής. Το αδιανόητο της υπόθεσης εν ότι οι πολιτικοί που σιγοντάρουν τούντα φαινόμενα προς ιδίον ή κομματικό όφελος εν μπορούν να καταλάβουν ότι αν εθνικισμός φτάσει σε τέτοια επίπεδα έξαρσης, τότε θα μας πάρει ούλλους το κύμα…

   Σχόλιο από aformoloimenos — 18 Ιουλίου, 2011 @ 06:47

 3. Το αν πρέπει να παραιτηθεί η όχι νομίζω εν πρέπει καν να το εξετάζουμε… Είναι το ελάχιστο που επιβάλλεται να κάμει, αλλά το μόνο που φαίνεται να δείχνει ο ίδιος και η κυβέρνηση του είναι πανικό και ευθυνοφοβία…
  Τα πορίσματα και οι νομικές αποφάσεις δεν έχουν ΚΑΜΙΑ βαρύτητα στη συνείδηση του κόσμου (και δεν μιλώ για κάθε σκατοκέφαλο που βρήκε ευκαιρία να μας αποδείξει πόσο λίο νού έχει μες το σάπιο του κεφάλι) ο οποίος φαίνεται να απαιτεί κάποιο είδος δικαιοσύνης και απόδοσης ευθυνών (πιθανόν για να αποπροσανατολίσει τις τύψεις του για το τεράστιο μερίδιο ευθυνών που κουβαλούμε όλοι μας)
  Το ασκί του Αιόλου άνοιξε και υπάρχουν 2 τρόποι να το αντιμετωπίσουμε. Ο πρώτος είναι να αφήσουμε τον αέρα να μας παρασύρει και πιθανόν να μας τσακίσει στα πιο μεγάλα και κοφτερά βράχια και ο δεύτερος είναι να σηκώσουμε τα πιο γερά μας πανιά και να χορέψουμε στο κύμα. Η κοινωνικοπολιτική κουβέντα που φαίνεται να ξεκινά πάλε εν ενθαρρυντική. Αν στρέψουμε και αλλού τούτη την δυναμική που δημιουργήθηκε ίσως βρούμε κάτι θετικό μέσα στα συντρίμμια μας…

  Σχόλιο από Yiorgos — 18 Ιουλίου, 2011 @ 09:35

  • 1. Η παραίτηση εν επιβεβλημένη εννοείται. Επιμένω όμως πως μια άμεση παραίτηση θα ήταν η απαρχή μιας πολιτικής αστάθειας που μόνο κακό θα κάμει. Πρέπει να δοθεί άμεσα η δέσμευση παραίτησης, αλλά πρακτικά τούτη να γίνει αφού φκει το πόρισμα τζαι κυρίως αφού καταρτιστεί ένα πλάνο αντιμετώπισης των συνεπειών του κακού (οικονομικές, ενεργειακές, κοινωνικές κτλ).
   2. Πρέπει να γίνει άμεσα διασπορά των ευθυνών. Θυμίζω ότι το θέμα ήταν εν γνώση της Βουλής η οποία έδοκε την συγκατάθεσή της να μείνουν τα containers τζαμέ. Μόνο έτσι η οργή εν να πάρει κοινωνικά (τζαι ίσως ταξικά) χαρακτηριστικά.
   3. Εν βλέπω να έshει ξεκινήσει κάποια σοβαρή κοινωνικοπολιτική κουβέντα. Μάλλον μια έξαρση του εθνικισμού τζαι λαικισμού εν να έλεγα. Ο κόσμος φαίνεται που ζούμε εγώ τζαι εσύ μάλλον εν μικρόκοσμος.

   Σχόλιο από aformoloimenos — 18 Ιουλίου, 2011 @ 11:31

 4. Έσσιει πολλές ημέρες που ακούω πολλές απόψεις. Προσπαθώ μέσα μου να ζυγίσω την κάθε γνώμη μήπως τελικά καταφέρω να κατασταλάξω σε μια δική μου, που δε εν θα ένει απλώς copy paste που ένα πολιτικό-πολιτικάντη ή μιαν εφημερίδα-φυλλάδα. Τζείνο που πραγματικά με πονεί είναι ότι εμπήκαμε αυτομάτως στη λογική σύγκρισης πραξικοπήματος vs έκρηξης. Σαννα τζι εν διαγωνισμός. Σαννα τζι εν εσυμβήκαν τζαι τα θκυο (όπως τζαι τόσα άλλα) στον ίδιο λαό. Σήμερα μια κοπέλα στη δουλειά είπεν μου: «Μα έντα μπου φωνάζουν οι δεξιοί, αφού οι δίδυμοι ήταν δικοί μας». Δικοί μας. ΔΙΚΟΙ μας. Μα εν θα μάθουμεν ποτέ μας; Μα μέσα σε 37 χρόνια εν εκαταλάβαμεν τίποτε; Θυμούμαι κάποτε που μου ελαλούσεν ο παπάς μου ότι στις πρώτες εκλογές για Πρόεδρο της Δημοκρατίας οι «νικητές» περνούσαν έξω που τα σπίθκια των «ηττημένων» χτυπώντας τενεκέδες. Τζι εγελούσαμεν με τα χάλια μας τζι ελαλούσαμεν «φαντάστου». Τζι έτο που σήμερα καρπωνούμαστε την αποτυχία μας ως κράτους, τον χαμό των αθώων τζαι την επικείμενη οικονομική κατάρρευσή μας για να χτυπούμε τις τενέκες ο ένας στον πόνον του άλλου.
  Αφορμολοημένε, συμφωνώ. Η παραίτηση στη δεδομένη στιγμή εν φυγή τζι εύκολη λύση. Έτσι τζι αλλιώς, θωρείς τον Αναστασιάδην έκρυψεν, γιατί είδεν τζαι τα χάλια του Παπαντρέου που επροσπάθησεν να παίξει τον εθνοσωτήρα τζαι τωρά τραβά. Αλλά που τον Χριστόφκιαν ανέμενα πολλά παραπάνω τζι ας μεν είμαι ακελική. Εύχομαι που εννά ρτει το πλήρωμα του χρόνου τζι εννά πρέπει να δείξει πολιτικόν ανάστημα, να το κάμει τζι ας του λαλούν άλλα οι επικοινωνιολόγοι του. Αν μη τι άλλο, για τον γέρημο τον κόσμο που κάποτε επίστεψέν τον.

  Σχόλιο από Π. — 18 Ιουλίου, 2011 @ 21:03

  • Το θέμα είναι πως πρέπει να εκφραστεί ο θυμός. Εγώ ήμουν τις πρώτες δυο μέρες στο Προεδρικό όπως μου επέβαλλε η συνείδησή μου, πρίν ακόμα να πάρει τούτο το κίνημα τη προβολή που τα ΜΜΕ και τις διαστάσεις που πήρε, και πρίν γίνει μόδα. Εξενέρωσα πάρα πολλά όμως:
   1. Γιατί είδα έναν ΕΛΑΜ να κάμνει επίδειξη δύναμης με την επικρότηση του κόσμου. Ακόμα εν μες το νου μου ειδικά η θριαμβευτική αποχώρηση τους τη πρώτη νύχτα όταν εφέφκαν καταχειροκροτούμενοι!
   2, Γιατί είδα τζαμε τον κάθε φλώρο Πρωτοπόρο τζαι κάθε κρυφοφασίστα ΕΦΕΝίτη να πουλούν κοινωνική ευαισθησία (ποιοι!) τζαι να εκμεταλλεύκονται την κατάσταση για να φκάλουν το κόμπλεξ τους.
   3. Γιατί είδα όποιον διαφωνεί με το Χριστόφκια στο Κυπριακό, την οικονομία κτλ να προσπαθεί να μετατρέψει τις συγκεντρώσεις σε καθαρά αντιακελικές τζαι αντικυβερνητικές.
   4. Γιατί άκουσα εμετικά συνθήματα (τζαι όι που κάποιες μειοψηφείες) όπως «Να πεθάνει ο Χριστόφκιας» κτλ
   5. Γιατί είδα τη δεύτερη νύχτα μιαν οργανωμένη επίθεση που το παρακράτος της ακροδεξιάς που ανάγκασε τους (άπειρους σε έτσι καταστάσεις) μπάτσους να πετάξουν δακρυγόνα και τα ΜΜΕ το μόνο που είχαν να που ήταν για δολοφόνους αστυνομικούς δίνοντας πλήρη συγκάλυψη στους μπάχαλους.
   6. Γιατί είδα τον κάθε καραγκιόζη, ανεύθυνο, ξεφτιλισμένο, λαικιστή πολιτικό να εκμεταλλεύκεται τούτες τις μαζικές διαδικασίες.
   7. Γιατί βλέπω μιαν άδικη απόδοση όλων των ευθυνών αποκλειστικά στο Χριστόφκια. Η ΕΦ έμεινε στο απυρόβλητο, τη στιγμή που εν οι δικοί της εμπειρογνώμονες που εδιούσαν διαβεβαιώσεις για την ακινδυνότητα των φορτίων. Η Βουλή (τα κόμματα) ήξερε για όλα τζαι έδοκε τη συγκατάθεσή της για τη φύλαξη των φορτίων τζαμέ.

   Εγώ εισηγούμαι δυο πράματα:
   1. Να συσταθεί ένα Συντονιστικό ή μια Επιτροπή Αγώνα μέσα στο οποίο θα συμφωνηθεί ένα μινιμουμ πλαίσειο δράσης. Οι θέσεις τζαι τα αιτήματα να περιοριστούν στην απόδοση ευθυνών (ποινικών τζαι πολιτικών) τζαι τιμωρία των ενόχων. Να αποκλειστεί η παρουσία της ακροδεξιάς, αλλά τζαι η όποια πολιτική εκμετάλλευση των πολιτικών αντιπάλων του Χριστόφκια. Μπορούν ακόμα να προκαθοριστούν τζαι τα συνθήματα, ώστε να μπορούν να μας εκφράσουν όλους.
   2. Η δράση να ξεφύγει που τη μονοδιάστατη μορφή που έshει σήμερα. Για τούντο λόγο οι συγκεντρώσεις να γίνονται τζαι σε άλλους χώρους. Για παράδειγμα να γίνονται 3 φορές την εφτομά στο Προεδρικό, μια στη Βουλή τζαι μια στο ΓΕΕΦ (τζαι την Κυριακή ξεκούραση 🙂 )

   Σχόλιο από aformoloimenos — 19 Ιουλίου, 2011 @ 08:16

 5. Αν θέλεις να γίνονται αλλού οι συγκεντρώσεις, όπως έπρεπε από την αρχή να γίνονται, τότε να γίνονται έξω από την πρεσβεία των ΗΠΑ και του Ισραήλ. Και μετά να πορεύονται στα γραφεία των κομμάτων, όλων των κομμάτων, ξεκινώντας από του ΔΗΣΥ και περνώντας και από του ΑΚΕΛ, που υποχώρησαν στα καθίκια αυτά. (ή, λόγω ζέστας, πρώτα στις ΗΠΑ, μετά στου Ισραήλ και μετά απλά στην Βουλή, που βρίσκονται όλοι τους)
  Τα εκρηκτικά των εμπορευματοκιβωτίων συνδέονται με πολύ περισσότερους θανάτους από τους 13 στο Μαρί. Συνδέονται με όλα τα θύματα στην Παλαιστίνη, και στον Λίβανο.
  Αλλά αυτοί βέβαια δεν είναι «δικοί μας», οπότε «τι μας νοιάζει»; Αν σκεφτόμουν με αυτή τη λογική, τότε μπορεί, σε μια έκρηξη ειλικρίνειας, να αναρωτιόμουν «μήπως καλά να πάθουμε;».

  Σχόλιο από ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΑΝΑΤΡΟΠΗ — 4 Αυγούστου, 2011 @ 17:19

  • Η ταξική ματιά τζαι η βαθύτερη ανάλυση της επικαιρότητας (κοινώς shειττανιλλίκκι) σύντροφε εν λέξεις άγνωστες στο πριγκιπάτο μας.
   Ξετυλίοντας το κουβάρι φτάνουμε όμως σε κάτι που ακόμα προκαλεί ερωτηματικά. Υπακούσαμε στο uncle Sam τζαι εφορτωθήκαμε σαν τα γαούρκα τα πυρομαχικά. Τζαι ενώ η λογική λαλεί ότι όταν παραλαμβάνω κάτι, τουλάχιστο κάμνω έναν έλεγχο τζαι μιαν καταμέτρηση (που περιέργεια έστω), εν αφέθηκε να κοντέψει κανένας για να δούμε τι στα ανάθεμα έshe τζει μέσα. Μήπως δαμέ μπαίνει τζαι η Ρωσσία στο χορό. Να ετηλεφώνησε ο Βλαδίμηρος του Συντρόφκια τζαι να του είπε ότι όποιος κοντέψει στα containers εν να του κόψω τα αρchίθκια του. Με λλία λόγια επειδή ήταν βρωμοδουλιά που ήταν χωμένοι τζαι η Ρώσσοι να έπεσεν τζαι η απειλή ότι αν πάμε να κάμουμε καμιά νεκατοshά, εν να σηκώσοιυν τις offshore (αμήν τζαι πότε) τζαι να πάει η οικονομία που κάτω…

   Σχόλιο από aformoloimenos — 4 Αυγούστου, 2011 @ 18:07

 6. Καλός…

  Σχόλιο από the idiot Mouflon — 19 Οκτωβρίου, 2011 @ 16:33

  • Μόνο που το post τούτο έγραψά το τρεις μέρες μετά το κακό αγαπητέ. Τζαι νομίζω εν φανερός ο ανώριμος πολιτικός ρομαντισμός που το περιβάλλει (ας όψεται τούτη η γαμημένη η ενότητα). Που τότε είδαμε τζαι ακούσαμε πολλά. Αντιλαμβανόμενος πλέον τον προφανή πολιτικό εμφύλιο που εξεκίνησε, στον οποίο η Αριστερά δίνει αγώνα επιβίωσης, δυστυχώς σε αρκετά που τα γραφόμενα μου άρκεψα ήδη να αναθεωρώ. Τωρά απλά μιλούν τα ένστικτα..

   Σχόλιο από aformoloimenos — 19 Οκτωβρίου, 2011 @ 17:22


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

  ΠΡΟΦΙΛ

  Mισός γάρος Μεσαρκάτης τζαι μισός Σκουλλοπάφιτος, γέννημα θρέμμα Παλλουρκώτισσας, Κυπραίος με το Μ κεφαλαίο, Ομονοιάτης που τη κουρία ως τα νύσια, πρώην (νυν και αεί;) Ακελικός που πιστεύκει ότι κάποτε το Κόμμα εν να σάσει, φτανόκαρτος (σχεδόν κλαμούρης), παλλιώνω ούλλη μέρα με τα σίερα τζαι γυρεύκω αφορμάες...

Αρέσει σε %d bloggers: